Introductie sportmassage

Kies uw opleiding

  • Onderstaand vindt u het aanbod van de bijeenkomst “Introductie Sportmassage”.
  • Klik op de afbeelding of datum voor meer informatie over prijzen en aanmelden.

Inleiding

Steeds vaker krijgen wij de vraag van potentiële cursisten om eens een les van de opleiding Sportmassage bij te wonen.
Met deze bijeenkomst “Introductie Sportmassage” willen we jou als geinteresseerde in de opleiding Sportmassage een kijkje in de keuken geven van de opleiding Sportmassage.
De bijeenkomst geeft je een goed idee van wat een sportmasseur allemaal leert en wat hij er in de praktijk mee doet. De lesavond is vooral praktisch van aard: Sportmassage is immers een praktisch vak!

Inhoud

Aan de hand van een praktisch voorbeeld (casus) van een ervaren sportmasseur uit zijn sportmassagepraktijk gaan we praktisch aan de slag met diverse vaardigheden die je leert tijdens de opleiding sportmassage, zoals:

  • sportmassage
  • tapen en bandageren.

Je gaat dus zelf direct al masseren en tapen!

Praktische zaken

Docent

De workshop staat onder leiding van Norbert Engels. Norbert is jarenlang actief als sportmasseur (sportzorgmasseur). Hij heeft een eigen massagepraktijk gevestigd in een fitness- en wellnesscentrum in Leiden.

Voor ACE Algemeen Centrum voor Examinering is hij actief als examinator. Norbert helpt sporters (op elk niveau) om op verantwoorde wijze te blijven sporten door o.a. massage, behandelen van spierblessures, blessurepreventie en bewegingsadviezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *