Fysiotherapeut

Dit zijn de voor de fysiotherapeut relevante opleidingen en bij- en nascholingen

Workshop Core stability - 12 januari 2018 - Leiden

Workshop Core Stability

Deze workshop is bedoeld om inzicht te geven in de term “core stability”. Na de workshop zou de deelnemer een eigen visie kunnen geven op het onderwerp. Daarbij bezit de deelnemer na afloop enige kennis van de anatomie die een rol speelt bij “core stability” en is op de hoogte van de huidige wetenschappelijke bewijzen achter “core stability”. Het doel van het praktische gedeelte van de workshop is de deelnemer bewust te laten worden van de uitvoering van verschillende oefeningen en het doel van deze oefeningen.
Meer informatie
Cursus Dynamic Taping

Cursus Dynamic Taping

Nieuw in Nederland. Nieuwe tapemethode en nieuwste generatie tape. Enige officiele cursus Dynamic Taping onder leiding van gecertificeerde docenten. Leer werken met dynamic tape, de nieuwe generatie tape voor therapie en (professionele) sport, dat door zijn hoge elasticiteit functioneert als een soort 2e spier.
Meer informatie
Cursus Triggerpointtherapie: Introductie en hoofdpijngerelateerde aandoeningen

Cursus Triggerpointtherapie: Introductie en hoofdpijngerelateerde aandoeningen

Ideale cursus om je te oriënteren op de inzet van triggerpointtherapie in je praktijk. Topdocent met internationale jarenlange ervaring. Verplichte module voor het traject tot Triggerpoint Practitioner®.
Meer informatie
Bijscholing EHBSO en reanimatie voor studenten Fysiotherapie

EHBSO en reanimatie voor studenten fysiotherapie

Voor studenten Fysiotherapie. Leer de eerste beginselen van Eerste Hulp bij Sport Ongevallen (drukverband, wonddrukverband e.d.), stoornissen algemene toestand, waaronder flauwte, shock e.d. én reanimatie met AED.
Meer informatie