Thema-avond Ziektebeelden bij voetreflexmassage

Kies uw opleiding
Onderstaand vind je het volledige aanbod van alle thema avonden over diverse onderwerpen van belang bij voetreflexmassage voor jou organiseren.

  • Klik op de afbeelding of de startdatum voor meer informatie over prijzen en aanmelden.

Ziektebeelden  bij Voetreflexmassage

Deze workshop  gaan we in op enkele ziektebeelden als migraine, artrose, reuma, fibromyalgie en prikkelbaar darm syndroom. Hoe kijk je daar als voetreflexmasseur naar en maak je hiervoor een compleet behandelplan.

Inhoud van de thema-avond

  • Inleiding ziektebeelden bij voetreflexmassage
  • Uitleg en algemene uitgangspunten bij de inspectie van de voet van een cliënt
  • Demonstratie en oefenen met mede cursisten
  • Opstellen meer compleet behandelplan

Praktische zaken

  • Je neemt 2 handdoeken en een hoeslaken voor de massagebank mee en pen en papier voor het maken van aantekeningen

Vooropleiding

Elke 2e maandag van de maand zullen er thema avonden georganiseerd worden voor de ACE gediplomeerde voetreflexmasseur. De avonden zijn bedoeld om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en eventueel weer op te frissen als je er een poosje uit bent. De thema’s zorgen voor verdieping en een uitbreiding van handgrepen. Ook de handgrepen die in de opleiding geleerd worden, worden uiteraard ingezet.

Docent

De docent is Diana van der Meer. Zij is Voetreflexmasseur / Wellnessmasseur ACE en heeft een eigen goed lopende massagepraktijk Coccinelle in Roelofarendsveen.

Diana geeft als docent diverse opleidingen en workshops, zoals de opleiding Voetreflexmassage, workshops Voetreflexmassage en ADHD, Voetreflexmassage bij Stress en Burn-out, Kennismaken met Voetreflexmassage en nog veel meer.

Ze is als geen ander in staat om jou vanuit haar kennis en ervaring op een inspirerende en enthousiaste wijze de liefde voor het massagevak bij te brengen. Niet alleen het technisch correct uitvoeren van de handgrepen en het opbouwen van een behandeling vindt zij belangrijk, maar vooral ook de benadering van de klant als persoon en aansluiten bij de wensen en behoeften van de cliënt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *