Cursus Ayurvedische massage

Kosten: € 225,00
(inclusief cursusmap, lunch, koffie en thee en het certificaat) U betaalt bij inschrijving een aanbetaling van € 25,00 en het restbedrag uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus
Beschikbare startdata & locaties
06-11-2016 van 10:00 tot 16:30
  Rooseveltstraat 12 in Leiden
   
Deel dit in de media

 
Instroomvereisten
Enige ervaring met massage, heb je bijvoorbeeld een opleiding Ontspanningsmassage, Sportmassage of Wellnessmassage gedaan, dan is je opleidingsniveau ruim voldoende.

Inleiding
In de cursus Ayurvedische massage leer je de basistechnieken van de ontspannende en revatiliserende Ayurvedische massage.
Je leert het concept van energie, nadi’s (meridianen), elementen, drukpunten en chakra’s en de 3 dosha’s/body-mind types en je eigen body-mind type.

Ayurveda (betekenis = levenskennis) is een eeuwenoude geneeswijze, afkomstig uit India, die gerelateerd is aan Yoga en aan het Chakra systeem. 
De Ayurveda is een holistisch systeem dat de mens ziet als een samenstelling van lichaam, geest en ziel.
In de Ayurveda gebruiken we de kennis van de 5 elementen (aarde, water, vuur, lucht en ether) en de 3 dosha’s om de kwaliteit van het leven te verbeteren en ziekten te genezen.

De Ayurvedische lichaamsmassage is een plezierige behandeling die de energetische blokkades in het lichaam wegneemt en een gevoel van diepe ontspanning geeft.
De Ayurvedische massage is afgestemd op de individuele dosha of body-mind type (vata – pitta – kapha).

Voordelen van de cursus Ayurvedische massage

  • geaccrediteerde nascholing ACE Algemeen Centrum voor Examinering
  • leer de basistechnieken van de ontspannende Ayurvedische massage
  • leer de basistechnieken van de revatiliserende Ayurvedische massage
  • direct toepasbaar in je massagepraktijk
  • behaal het ACE certificaat Ayurvedische massage

Studiebelasting
De cursus Ayurvedische massage bestaat uit 2 cursusdagen (6 en 13 november 2016) en heeft een totale studiebelasting van 11 uur.

Docent
De cursus wordt gegeven door Tiziana Stapel, ayurvedic practitioner & trainer. Tiziana heeft ruime ervaring in het verzorgen van cursussen en workshops.


Certificaat
Bij 100% aanwezigheid ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. ACE biedt een service m.b.t. registratie van geaccrediteerde nascholingen. Ga naar de website van ACE Algemeen Centrum voor Examinering voor meer informatie.

 

Inschrijving en deelname
Je kunt online inschrijven en betalen.

Reacties
"Hartelijk bedankt voor de fantastische Ayurvedische massage cursus"
Paul Cirstea
 

 

    Made by Hebbink.com!